Profil: Antiworld - Death Rock USA

Napsal DekadenteMorfin.bloger.cz (») 19. 11. 2010 v kategorii Hudba., přečteno: 1584×
Zaujalo mě : eetgo.cz = eet zdarma a onlineantiworld-b_2.jpg

Antiworld - Profil

 

Deathrocková formace Antiworld vznikla v roce 1995 v Portlandu, Ohio, USA. Ukázali se jako velmi dobrá formace při cestách po skoro celém světě a vystupování s různými kapelami.

Stali se jednou z vedoucích kapel Deathrockové scény a mají dostatek fanoušků kamkoliv vyjedou.

 

V roce 1995 se na Deathrockové scéně skoro nic nedělo, proto se dali dohromady a přidali trochu své temnoty k Punku. Začali ve světě, který neznal žádnou kapelu podobného formátu a jako zázrakem inspirovali mnoho lidí, i se jim podařilo že se staré kapely usazovali a reformovali.

 

Po uplynutí pár let, které strávili cestováním po „West Coast“ v rámci „Release the Bats“ se vydali do Německa kde hráli v dobře známém klubu „Zwischenfall“ v rámci „Pagan love songs“ v roce 2001. Toto jejich vystoupení bylo náhle následováno koncertem na Herbnachte Festivalu.

 

Svého prvního filmového debutu dosáhli roku 2001 v undergroundovém dobrodružném filmu „Devils, Dragons & Vampires“ kde se objevují v živé sekvenci a ve filmovém soundracku.

 

V roce 2002 se vrátili zpět do Evropy, tentokrát ale na celou „Tour“ v rámci které vystupovali například na WGT.

 

V roce 2003 vystupovali na Beyond the Veil festivalu konajícím se v Leedsu, UK. Antiworld byli první kapelou nové Americké Deathrockové scény která hrála v Anglii, tento festival se nazýval „The most groundbreaking gothic festival in the U.K. this year“ kapela vystupovala velice dobře, sponzoroval ji Jagermeister a dostali se do „Yorkshire Post“.

Ve stejném roce vedli společně s Cinema Strange první Deathrockový festival v USA „Drop Dead Festival“.

 

Po vydání The comedy of Terrors následovalo další jejich vystoupení na WGT a k tomu koncerty v Londýně, na Slovensku a v Polsku. 2005 – turné společně s „The Last Days Of Jesus“.

Roku 2006 vyšlo pokračování „Devils, Dragons & Vampires“ pod názvem „Devils, Dragons & Bloodsucking bats“ na kterém se rovněž Antiworld podíleli.

 

Roku 2007 vydali své album „Still Outcast“ a na „Drop Dead Festival Prague“ si společně zahráli s Lene Lovich.

 

Tato skupina znamenala velký přínos pro Deathrockovou scénu, ať už filmovou nebo hudební a drží se stále na výborném místě. Skupině také patří obchod Another State Of Mind.

 

Autor: Martin Jecha

 

Diskografie:

 

2007 "STILL OUTCAST"
2006 " DEVILS, DRAGONS & BLOOD SUCKING BATS" DVD,
2005 "SHAOLIN VS. TERMINATOR" DVD
(featuring Grandma's voice as the "Alien Queen").
2004 "COMEDY OF TERRORS" DOUBLE CD
2002 "DIARY OF THE DEAD" DVD
2001 "LIVE ON KBOO" CD
2001 "DEVILS, DRAGONS & VAMPIRES" FILM
2001 "THE HORROR OF IT ALL" CD
2000 "CREATURE FEATURES" VHS Video
1999/2000 "DIGGING YOUR OWN GRAVE" EP
1999 "THE COLLECTION" CD
1998 "WASP WOMAN" EP
1998 "THE PHANTOM" cassette
1997 "THE STORY OF LORRE" 12"EP
1996 "ANTIWORLD" THE VIDEO
1995 "ANTIWORLD" demo

 

Členové:

 

FyreKat Jenn : Keyboard

Tombstone Tony : Drums

Ravencraft : Guitar Granda

Fiendish : Vocals

Forty Five Frank : Bass

 

Hodnocení:     nejlepší   1 2 3 4 5   odpad

Komentáře

Zobrazit: standardní | od aktivních | poslední příspěvky | všechno
Bob "Dekadent" z IP 89.102.173.*** | 19.11.2010 17:28
Tuhle kapelu mám moc rád...Antiworld - jsou úžasně přirození. Pokud vím Morti je má taky moc ráda...smile Tak Marťo už máš na starosti, zejména Profily...Pěkný článek...


Nový komentář

Téma:
Jméno:
Notif. e-mail *:
Komentář:
[*1*] [*2*] [*3*] [*4*] [*5*] [*6*] [*7*] [*8*] [*9*] [*10*] [*11*] [*12*] [*13*] [*14*] [*15*] [*16*] [*17*] [*18*] [*19*] [*20*] [*21*] [*22*] [*23*] [*24*] [*25*] [*26*] [*27*] [*28*] [*29*] [*30*] [*31*] [*32*] [*33*] [*34*] [*35*] [*36*] [*37*] [*38*] [*39*] [*40*] [*41*] [*42*] [*43*] [*44*] [*45*] [*46*] [*47*] [*48*] [*49*] [*50*]   [b] [obr]
Odpovězte prosím číslicemi: Součet čísel nula a třináct